VALET PARKING

Valet Parking voor uw evenement in ROTTERDAM

Organiseert u een groot evenement voor veel gasten op een mooie locatie in Rotterdam met lastige parkeerruimte? Als u uw gasten het ongemak van het zoeken naar een parkeerplaats uit handen wilt nemen, dan raden wij het gebruik van onze Valet Parking Service aan. In dat geval hoeven uw gasten niet rond te rijden om hun auto te parkeren, maar nemen de chauffeurs van Car Class deze zorg op zich!

Valet Parking tijdens uw evenement

Na aankomst bij de entree van uw evenement neemt een chauffeur van Car Class de auto over van uw gasten. Onze chauffeurs rijden de auto van uw gasten naar een veilige parkeerplaats en bewaren de sleutels. Bij het verlaten van uw evenement zorgen onze chauffeurs voor een snelle afhandeling en zullen de auto van uw gasten zo snel mogelijk voorrijden, zodat deze ontspannen op weg kunnen.

Interesse in valet parking?

Ieder evenement is uniek en daarom bespreken we graag met u het aantal benodigde chauffeurs voor uw evenement om de valet parking zo soepel en economisch mogelijk te laten verlopen. Het tarief bedraagt € 29,35 per uur (excl. BTW) per geleverde chauffeur. U kunt bellen met 088-CHAUFFEUR (088-2428333) om direct een valet parking te regelen voor uw evenement in Rotterdam.

Valet Parking

OFFERTE AANVRAGEN