DIRECTIECHAUFFEUR

Directiechauffeur Rotterdam

Werkt u op aan projecten door heel Nederland en moet u tijdelijk naar een Rotterdam reizen? Een gediplomeerde directiechauffeur ontfermt zich over het stuur, zodat u comfortabel achterin uw eigen auto kan doorwerken. Door het gebruik van uw eigen auto met een directiechauffeur kan het tarief voor onze diensten laag gehouden worden. Het gehanteerde tarief is daarom bijzonder scherp!

Enkele voordelen van uw eigen directiechauffeur

 • ✓ Omdat u zorgeloos in de auto zit en de chauffeur rijdt, kunt u onderweg bellen of vergaderingen voorbereiden.
 • Door gebruik te maken van een directiechauffeur kunt u gerust een drankje nuttigen tijdens een zakendiner of een bedrijfsuitje.
 • Bij ziekte of afwezigheid van uw huidige chauffeur komt u toch op uw bestemming.
 • U heeft geen stress meer in de file en zelfs die tijd besteedt u nuttig met werken of ontspannen.
  Directiechauffeur

  Directiechauffeur aanvragen in Rotterdam

  =

  Stap 1: Intake en selectie chauffeur.

  Samen met een accountmanager van Car Class maakt u een inventarisatie van alle wensen en eisen voor uw eigen directiechauffeur. Met deze gegevens stelt de accountmanager een lijst kandidaten samen, waar u de meest geschikte directiechauffeur uit kunt kiezen.

  =

  Stap 2: Proefperiode en chaufferen.

  De directiechauffeur gaat voor u rijden op de afgesproken dagen. Na een proefperiode, kunt u ieder gewenst moment gebruik maken van uw eigen chauffeur.

  R

  Stap 3: Feedback en evaluatie.

  In overleg met uw accountmanager zullen de verdiensten van uw directiechauffeur worden geëvalueerd, zodat wij onze dienstverlening verder kunnen optimaliseren.

  Neem contact met ons op voor meer informatie over een directiechauffeur

  Bij het gebruik van een directiechauffeur wordt een uurtarief van €43,10 (excl. BTW) gerekend. U kunt ook een gratis offerte aanvragen voor een directiechauffeur in Rotterdam door het offerte aanvraagformulier in te vullen. U ontvangt dan zo spoedig mogelijk een op maat gemaakte offerte! Voor meer informatie, een offerte of reservering van een directiechauffeur kunt u ook bellen met Car Class via 088-CHAUFFEUR (088-2428333).

  OFFERTE AANVRAGEN