Studentchauffeur Rotterdam

Op zoek naar een studentchauffeur?

Wilt u de tijd in de file nuttig besteden? Met een studentchauffeur kunt u in het comfort van uw eigen auto afspraken voorbereiden. Indien noodzakelijk kunnen wij zorgen dat er binnen enkele uren een chauffeur in Rotterdam voor u klaar staat. 

Voordelen van een studentchauffeur

 • Het geld dat u uitgeeft aan een chauffeur van of naar Rotterdam verdient u makkelijk terug, omdat u ondertussen kunt doorwerken of uitrusten.
 • Tijdens de reis van of naar uw werk of afspraken kunt u ongestoord doorwerken.
 • Uw studentchauffeur kan kleine taken voor u verrichten, terwijl u op uw afspraak bent.
 • In de wachttijd kan de chauffeur bijvoorbeeld uw auto wassen of een boodschap doen.

  Wat een studentchauffeur voor u kan betekenen

  Een studentchauffeur is altijd ruim op tijd voor het aangevraagde tijdstip aanwezig. Zo zal de rit altijd op tijd kunnne beginnen. De chauffeur heeft de al ruim voor de rit zelf de planning doorgelopen en de route uitgestippeld, zo komt de chauffeur niet voor verassingen te staan. U zult dan ook comfortabel naar de eindbestemming vervoert worden en op tijd op uw afspraak aankomen. Tijdens de rit kunt u in alle rust doorwerken of eventueel uitrusten. Wij beschikken enkel over chauffeurs met een prettige rijstijl, al onze chauffeur hebben bij ons een rijtest afgelegd.

  Tijdens uw afspraak kan de chauffeur voor u kleine werkzaamheden uitvoeren. U kunt hierbij denken aan het doen van een kleine boodschap, een pakket wegbrengen of de auto naar de wasstraat brengen. De chauffeur zal op uw gewenste moment weer paraat staan om u veilig naar uw werk, huis of volgende afspraak te brengen.

  Een chauffeur duur? Bekijk onze scherpe tarieven!

  Bij het inhuren van een studentchauffeur worden in de meeste gevallen geen reiskosten in rekening gebracht. Dit scheelt dus enorm in de kosten! Nog nooit gebruik gemaakt van een student chauffeur? Car Class hanteert bij uw eerste rit een tarief van € 17,50 per uur (incl. verzekering, excl. BTW).

  Vraag direct online een studentchauffeur aan

  Voor meer informatie of reserveringen kunt u bellen met Car Class via 088-CHAUFFEUR (088-2428333). U kunt direct een chauffeur reserveren via ons online reserveringsformulier. Wij maken voor u gratis een kostenindicatie voor een rit met chauffeur. Vul het offerte aanvraagformulier in en u ontvangt zo spoedig mogelijk reactie!

  OFFERTE AANVRAGEN