Op zoek naar een studentchauffeur?

Wilt u de tijd in de file nuttig besteden? Met een studentchauffeur kunt u in het comfort van uw eigen auto afspraken voorbereiden. Indien noodzakelijk kunnen wij zorgen dat er binnen enkele uren een studentchauffeur in Rotterdam voor u klaar staat.

Voordelen van een studentchauffeur

  • Het geld dat u uitgeeft aan een chauffeur van of naar Rotterdam verdient u makkelijk terug, omdat u ondertussen kunt doorwerken of uitrusten.
  • Tijdens de reis van of naar Rotterdam kunt u ongestoord doorwerken.
  • Uw studentchauffeur kan kleine taken voor u verrichten, terwijl u op uw afspraak bent.
  • In de wachttijd kan de chauffeur bijvoorbeeld uw auto wassen of een boodschap doen.

Een studentchauffeur duur? Bekijk onze scherpe tarieven!

Bij het inhuren van een studentchauffeur worden in de meeste gevallen geen reiskosten in rekening gebracht. Dit scheelt dus enorm in de kosten! Nog nooit gebruik gemaakt van een student chauffeur? Car Class hanteert bij uw eerste rit een tarief van € 14,50 per uur (incl. verzekering, excl. BTW).

Vraag direct online een studentchauffeur aan

Voor meer informatie of reserveringen kunt u bellen met Car Class via 088-CHAUFFEUR (088-2428333). U kunt direct een chauffeur reserveren via ons online reserveringsformulier. Wij maken voor u gratis een kostenindicatie voor een rit met chauffeur. Vul het offerte aanvraagformulier in en u ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie!