PRIVE CHAUFFEUR Rotterdam

Prive chauffeur in Rotterdam e.o.

Met uw eigen auto iedere dag van Rotterdam naar een bestemming in Nederland? Dan is het voor u zeer aantrekkelijk om gebruik te maken een privechauffeur! Representatief en comfortabel reizen vanuit Rotterdam en tegelijkertijd geld besparen kan met een privechauffeur van Car Class Chauffeursdiensten.

Voordelen van een privechauffeur op afroep

 • Op de plaats van bestemming staat de chauffeur klaar om voor u andere taken te verrichten. Uw chauffeur kan bijvoorbeeld post voor u bezorgen, uw auto wassen of een boodschap doen.
 • Als u in de avond een bedrijfsevenement of een zakendiner hebt en een drankje wilt nuttigen, staat een privechauffeur van Car Class tot uw beschikking.
 • De chauffeur zal u voor de deur afzetten, waardoor u niet naar een parkeerplaats hoeft te zoeken.
 • Ook als u een belangrijke klant van Schiphol haalt, kunt u een gesprek voeren, terwijl uw chauffeur u veilig naar Rotterdam brengt.
  Prive chauffeur Rotterdam

  Tarief voor een privechauffeur op afroep

  Bij het inhuren van een privechauffeur worden in de meeste gevallen geen reiskosten in rekening gebracht. Dit scheelt dus enorm in de kosten! Nog nooit gebruik gemaakt van een prive chauffeur? Car Class hanteert bij uw eerste rit een tarief van € 17,50 per uur (incl. verzekering, excl. BTW). Het tarief voor een privechauffeur na uw eerste rit is € 29,35 per uur excl. BTW.

  Meer informatie en reserveren

  Voor meer informatie of reserveringen kunt u bellen met Car Class via 088-CHAUFFEUR (088-2428333). Als u overtuigd bent van de voordelen van onze chauffeursdiensten kunt u direct online een chauffeur reserveren door ons reserveringsformulier in te vullen. Als u benieuwd bent naar de kosten van een privechauffeur voor een specifieke rit kunt u een gratis online een offerte aanvragen. Vult u het formulier op deze website in en u ontvangt van ons vrijblijvend een offerte op basis van uw gegevens.

  OFFERTE AANVRAGEN