Chauffeursdiensten in Rotterdam

Wilt u graag een volgende afspraak onderweg voorbereiden? De chauffeursdiensten van Car Class bieden in dit geval een voordelige oplossing! Een chauffeur is de ideale oplossing voor mobiliteit, vooral omdat ze flexibel inzetbaar zijn en niet bij u in vaste dienst treden.

De voordelen van chauffeursdiensten?

  • Uw chauffeur zet u af en parkeert uw auto en wacht tot u klaar bent voor de terugreis.
  • Met Car Class chauffeursdiensten bespaart u hoge parkeerkosten bij vervoer van en naar Schiphol.
  • Het grootste voordeel van een chauffeur is dat u doorwerkt terwijl u reist.
  • Door gebruik te maken van chauffeursdiensten kunt u gerust een drankje nuttigen tijdens een zakendiner of een bedrijfsuitje.

Mogelijke opties voor een chauffeur

Studentchauffeur Bij het inhuren van een studentchauffeur worden in de meeste gevallen geen reiskosten in rekening gebracht. Dit scheelt dus enorm in de kosten! Een eerste rit met studentchauffeur bieden wij aan voor € 14,50 per uur excl. BTW.

Privechauffeur Een privechauffeur staat 24/7 voor u klaar in Rotterdam en is door heel Europa inzetbaar. U heeft al uw eigen privechauffeur vanaf € 18,75 per uur excl. BTW.

Directiechauffeur Een gecertificeerd directiechauffeur met CCV-D1 diploma voldoet aan al uw eisen en wensen. Het standaardtarief voor een directiechauffeur is € 30,50 per uur excl. BTW.

Een chauffeursdienst aanvragen

Bent u benieuwd naar het kostenplaatje van een rit met uw eigen chauffeur? Vraag hier direct online een offerte aan en wij maken vrijblijvend een indicatie van de kosten voor chauffeursdiensten. Car Class Chauffeursdiensten is 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar wanneer u op zoek bent naar een chauffeur. Neem contact op met Car Class via 088-CHAUFFEUR (088-2428333) wanneer u meer wilt weten over de mogelijkheden van het inhuren van een chauffeur.